یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین روش پختن پلو مرغ طالقان

عکس, خوشمزه ترین روش پختن پلو مرغ طالقان

برای درست کردن این غذای خوشمزه شما به مرغ ، برنج باسماتی (نوعی برنج دانه بلند است که به‌طور سنتی در جنوب آسیا کشت می‌شود.) ، سیب زمینی ، ادویه ، پیاز ، به ، سیب درختی ، روغن حیوانی و زعفران به مقادیر زیر نیاز دارید 🙁 این آموزش برای ۶ نفر است )

نکته شما می توانید به جای برنج باسماتی از برنج ایرانی اما دو برابر اندازه ذکر شده در این آموزش استفاده کنید.

زعفران مقداری……………………….روغن حیوانی به میزان لازم

به میزان لازم  نمک و فلفل ……………. یک عدد به

یک عدد سیب درختی ………………….۱ عدد سیب‌زمینی

۴ تکه مرغ ……………… یک عدد پیاز

برنج باسماتی ۱ پیمانه(یا ۲ پیمانه ایرانی)………………………آب مرغ به مقدار لازم، برای تهیه کته

آموزش

مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید تا کمی آب داشته باشد. استخوان‌های مرغ را بگیرید. سیب، به و سیب‌زمینی را پوست بگیرید و یا به را با پوست به شکل دلخواه خرد کنید. برنج را با آب مرغ و کمی آب و نمک به صورت کته بپزید. قبل از دم کشیدن کته، ته یک قابلمه را چرب کنید و سیب، به و سیب‌زمینی خرد شده را را کف آن بچینید. مقداری از کته دم نکشیده را با کمی زعفران مخلوط کرده و روی به، سیب و سیب‌زمینی بریزید. بقیه‌ی کته و مرغ را روی آن بریزید و با قاشق برنج را فشار دهید و بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر