یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین سوپ پیاز و فوت و فن های آن

عکس, خوشمزه ترین سوپ پیاز و فوت و فن های آن

شاید اسم این غذا خیلی اشتهای شما را بر انگیخته نکند اما اگر یکبار این غذای فرانسوی را درست کنید مشتری پر و پا قرص آن می شوید. موادی که در ادامه برای شما قرار میدهیم برای دو نفر است می توانید مواد را کم یا زیاد کنید.

۳ عدد متوسط پیاز ، یک حبه سیر

یک قاشق غذا خوری کره ، یک عدد عصاره مرغ که می توانید از مغازه ها تهیه کنید

۱ قاشق غذاخوری آرد سفید ، ½ قاشق چایخوری شکر

۱۰۰ گرم پنیر پیتزا ، نان تست یک عدد

برگ بو و آویشن و نمک و فلفل سیاه به اندازه دلخواه شما

برای تهیه سوپ پیاز به سبک فرانسوی ابتدا پیازها را به صورت خلالی متوسط خرد می کنیم و به همراه کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا سبک شوند و رنگشان مایل به کاراملی شود. در ادامه سیر را رنده کرده و به تابه اضافه می کنیم.سیر را فقط در حدی تفت می دهیم که عطرش بلند شود، در ادامه شکر را به همراه عصاره مرغ خرد شده به تابه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس ۳ پیمانه آب جوش اضافه می کنیم. حالا برگ بو و آویشن را اضافه می کنیم.در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم سوپ جا بیفتد. در همین حین نان تست را در توستر قرار می دهیم تا برشته شود، سپس نان تست را خرد می کنیم و در روغن زیتون کمی تفت می دهیم و کنار می گذاریم.پس از اینکه سوپ پیاز آماده شد آنرا در دو کاسه مناسب (کاسه ها باید قابلیت تحمل دمای فر را داشته باشند) می ریزیم و نان تست برشته را داخل کاسه ها تقسیم می کنیم. در انتها پنیر پیتزا را روی کاسه های سوپ می ریزیم.فر را با ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس کاسه های سوپ را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا پنیر روی سوپ ها آب شود. برای طلایی شدن پنیر روی سوپ ها می توانیم چند دقیقه گریل را روشن کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر