درست کردن ماهی برشته داخل فر یا توستر
طرز تهیه ماهی داخل فر: ابتدا داخل شکم یا گوشت ماهی را با مقداری نمک و کمی پودر انار یا پودر لیموعمانی طعم دار کنید، سپس روی پوست ماهی چند برش عمیق بزنید و تمام پوست و داخل برشها را با رب انار بپوشانید. حالا ماهی را خوب داخل فویل آلومینیومی بپیچید و آن را بعد از قرار دادن در یک سینی نازک، داخل طبقه وسط فر بگذارید. فر شما باید از قبل کاملاً گرم شده و دمای حدود ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد حرارت داشته باشد. مدت زمان پخت هم به اندازه ماهی بستگی دارد.
میتوانید تقریباً نیم ساعت بعد از قرار دادن ماهی در فر، فویل آن را باز کنید و ببینید چه مدت دیگر برای پخت کامل زمان لازم دارید. این روش، یکی از بهترین روشهای طبخ ماهی است که علاوه بر طعم خوبی که برای ماهی ایجاد میکند، به دلیل استفاده نکردن از روغن، غذای سالمتری هم خواهید داشت.
برای درست کردن ماهی داخل توستر از فیلم آموزشی زیر استفاده کنید.