دستور پختن کویسادیلا مرغ در خانه
این غذا با نان ترتیلا و پنیر چدار و مرغ درست می شود. مواد لازم را در زیر مشاهده می کنید. ( میتونید از نان ترتیلای تهیه شده با آرد گندم و یا آرد ذرت بهرهگیری کنید.)
۱ پیمانه………… مرغ
۴ قاشق رستوران…………. کره
۱۲ عدد …………….نان ترتیلا
۱۷۰ گرم ……………..پنیر چدار
۱ قاشق رستوران………… ترشی فلفل هالوپینو
پنیر چدار رو رنده کنید. آب ترشی فلفل هالوپینو رو بگیرید و بعد اون رو خرد کنید. از مرغ پخته بهرهگیری کنید. اون رو ریشریش کنید. عدد از نانهای ترتیلا رو روی سطح کار بذارید. پنیر، ترشی فلفل هالوپینو و مرغ رو بین اونها تقسیم کنید «بهتره که از کنارههای نانها حدود ۲ سانتی متر خالی بذارید». بقیه نانهای ترتیلا رو روی اونها بذارید و فشار بدید.
۱ قاشق رستوران از کره رو در ماهیتابه کوچکی آب کنید. به آرامی یکی از کویسادیلاها رو در ماهیتابه بذارید و برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی بشه، از هردو طرف سرخ کنید. بقیه کویسادیلاها رو هم بهمین ترتیب آماده کنید. هر کویسادیلا رو ۴ قسمت کنید و به دوست سالسا و برشهای آووکادو میل کنید.