یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و رستورانی

عکس, روش تهیه سوپ ورمیشل و گشنیز مجلسی و رستورانی

سوپ ورمیشل یکی از خوشمزه ترین سوپهای ایرانی است که همراهی این سوپ با عطر دل انگیز گشنیز طعمی بی نظیر خواهد داشت. مواد لازم برای چهار نفر :(سوپ ورمیشل با برنج طبعاً سیر کننده ‌تر است. برای این دستور پخت سوپ از همان ابتدا برنج را به سوپ اضافه کنید تا خوب بپزد و سپس در ۱۰ دقیقه آخر ورمیشل را اضافه کنید.)

پیاز بزرگ: ۱ عدد

هویج: ۲ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

آب مرغ غلیظ: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

سینه مرغ: ۲۵۰ گرم

گشنیز و جعفری ساطوری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، آویشن و زردچوبه: به مقدار لازم

رشته ورمیشل خرد شده: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار

روغن مایع: به مقدار لازم

گوجه فرنگی بزرگ: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد کوچک

سینه مرغ را به همراه ۲ لیوان آب در یک قابلمه بریزید. سپس شعله گاز را با حرارت زیاد روشن کنید. کمی صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس کمی زردچوبه به مرغ بزنید. مرغ باید برای ۵ دقیقه در قابلمه بجوشد تا بوی زهم آن از بین برود. سپس می توانید شعله گاز را خاموش کنید و مرغ را از آب خارج کنید و کنار بگذارید.

پیاز را پوست بگیرید و با آب فراوان بشویید. سپس پیاز را خیلی ریز و نگینی خرد کنید. سپس قابلمه ای که قصد دارید سوپ را در آن آماده کنید را روی گاز قرار دهید. مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید. سپس پیازهای خرد شده به آن اضافه کنید. کمی پیازها را تفت دهید تا سبک و نرم شوند.

سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کنید. سپس شعله گاز را کم کنید تا در این فرصت مرغ ها را آماده کنید. توجه داشته باشید که برای سرخ کردن پیازها نباید از روغن زیادی استفاده کنید. زیرا این کار موجب چرب شدن سوپ می شود.

بعد از این که پیازها را کمی تفت دادید، باید در این مرحله از طرز تهیه سوپ ساده با ورمیشل به سراغ مرغ های نیم پز شده بروید. مرغ ها با به صورت ریز خرد کنید. سپس به قابلمه پیاز اضافه کنید. مرغ را همراه با پیاز تفت دهید. بعد از این که رنگ مرغ ها تغییر کرد و به کمی سرخ شد، ۳ لیوان آب مرغ را همراه با یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ ها به آرامی پخته شوند.

در چهارمین مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سپس هویج و سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از چند دقیقه که مرغ پخته شد، گوجه فرنگی رنده شده را همراه با هویج خرد شده به سوپ اضافه کنید.

برای این که سوپ شما خوش رنگ تر شود، می توانید گوجه فرنگی ها را برای چند دقیقه داخل ماهیتابه تفت دهید. سپس زمانی که آب اضافی گوجه ها جمع شد، آن را با سایر سبزیجات به سوپ اضافه کنید. بعد از اضافه کردن گوجه فرنگی و هویج

در این مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل باید یک ماهیتابه کوچک را روی گاز قرار دهید. مقداری روغن به آن اضافه کنید. صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس رب گوجه فرنگی را داخل ماهیتابه بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به رب بزنید و بعد از این که به خوبی سرخ شد، آن را به سوپ اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن رب گوجه فرنگی، کمی سوپ را هم بزنید تا یکدست شود. سپس ورمیشل های خرد شده را به سوپ اضافه کنید. در این مدت سوپ را به خوبی هم بزنید تا رشته ها به یکدیگر نچسبند. مراقب باشید که ورمیشل بیش از حد نریزید. مقداری که اضافه کردید کمی هم بزنید و اجازه دهید ورمیشل نرم شود و زمانی که نرم و باز شد اگر احساس کردید کافی نیست مقداری دیگر اضافه کنید.

به طور معمول باز شدن ورمیشل در سوپ به ۱۵ دقیقه زمان نیاز دارد. در این ۵ دقیقه نهایی مراحل پخت سوپ، گشنیز و جعفری را به صورت ساطوری خرد کنید و به سوپ اضافه نمایید. بعد از چند دقیقه سوپ را داخل ظرف مناسب بکشید و آن را با آب لیمو ترش تازه میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر