روش درست کردن سریع کیک یخچالی
کیک یخچالی یک عصرانه ی دلچسب و همه پسند را می توانید در منزل خود برای اعضای خانواده درست کنید. مواد لازم برای تهیه ی آن عبارت از
خامه ۵۰۰ گرم( خامه صبحانه یا خامه قنادی) شکلات تختهای شیرین ۲۵۰ گرم ، بیسکوئیت پتی بور ۳ بسته(به هر اندازهای که از شکلات استفاده کردید باید دو برابر آن را خامه بریزید.)
در ابتدا باید شکلاتهای تختهای را توسط یک رنده در قابلمهای رنده کنید. نکته قابل توجه این است که باید در ابتدا با استفاده از یک ترازو مقدار شکلاتهای لازم را اندازه بگیرید و سپس آن را رنده کنید.ظرف شکلاتها را روی حرارت کم قرار دهید و خوب هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. شکلاتهای مانده به دیواره ظرف را مجدداً با قاشق به داخل ظرف برگردانید و هم بزنید تا ته نگیرد.در این مرحله خامه را اندازهگیری کنید. مقدار لازم و مورد نیاز خامه دو برابر از اندازه شکلاتها است. پس از آن خامه را در ظرف دیگر بریزید و روی حرارت کم قرار دهید تا خامه گرم شود.برای تهیه گاناش، خامه گرم شده را روی شکلات ذوب شده بریزید و شعلهها را خاموش کنید. مواد خامه و شکلات را به خوبی هم بزنید تا مخلوط شوند. سپس بگذارید تا چند دقیقهای خنک شوند پس از آن به مرحله بعدی بروید.در این مرحله، یک طرف بیسکوئیت های پتی بور را داخل ظرف گاناش کنید و بیسکوئیت بعدی را مجدداً داخل ظرف کنید و به هم بچسبانید. بیسکوئیت ها باید با مواد گاناش به هم چسبیده و فیکس شوند. میتوانید مواد را با قاشق روی بیسکوئیت ها بریزید اما توجه کنید که باید تمام قسمتهای بیسکوئیت با مواد آغشته شود.بیسکوئیت ها را پشت به هم با مواد گاناش بچسبانید تا یک ردیف افقی پر شود. پس از آن که بیسکوئیت های گاناش خورده را افقی و ردیف شده روی سینی یا ظرف به هم چسباندید، مواد باقی مانده گاناش را روی بیسکوئیت ها بریزید و با قاشق مواد را به کنارهها و روی آن هدایت کنید تا سطح کیک شما کاملاً با مواد گاناش پر شود.کیک یخچالی آماده شده را به مدت سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی مواد آن با یکدیگر آمیخته شده و نرم شود. میتوانید روی کیک خود را با کمی پودر نارگیل یا ترافل تزئین کنید. پس از گذشت این زمان، آن را با چاقو به صورت مثلثی برش دهید و میل کنید. در این هنگام کیک یخچالی شما آماده سرو است.
میتوانید ظرف شکلاتهای رنده شده را به جای شعله روی حرارت کتری قرار دهید.هدف از قرار دادن خامه بر روی حرارت فقط گرم شدن آن است بنابراین نگذارید که خامه بجوشد.میتوانید میان بیسکوئیت ها را با موز و گردوی خرد شده پر کنید.