روش پختن و درست کردن سوپلی
پنیر موزارلا مکعبی خرد کرده ۵۰ گرم……………………………آرد سفید به میزان لازم
تخم مرغ همزده ۲ عدد……………………………آرد سوخاری به میزان لازم
برنج ۲ پیمانه……………………………سیر له کرده ۲ حبه
روغن زیتون به میزان لازم……………………………گوجه فرنگی رنده کرده ۲ عدد متوسط
پودر آویشن به میزان لازم……………………………نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ریحان خرد کرده ۵۰ گرم……………………………جعفری خرد کرده ۵۰ گرم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم.
برنج را بشوئید، بخیسانید و آن را کته دم کنید.آنگاه سیر را با مقداری روغن زیتون تفت دهید.گوجه را نیز اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.سپس پودر آویشن، نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنید و شعله راخاموش نمائید.
حالا کته را همراه با ریحان، جعفری و مایه فراهم کرده خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآید، اینک هر بار از مواد فراهم کرده به اندازه یک گردو بردارید و در دست گرد کنید و یک تکه پنیر موزارلا وسطش قرار دهید و آن را به شکل بیضی درآورید.حالا سوپلی را به ترتیب در آرد سفید، تخممرغ و در نهایت آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.