عسل اصل را از تقلبی بشناسید مفید برای دیابتی ها
اصل بودن عسل یا تقلبی بودن آن میتواند جان یک فرد دیابتی را به خطر بیندازد پس به سادگی عسل اصل را از تقلبی تشخیص دهید . در واقع عسل طبیعی اگر ۲۴ ساعت در یخچال بماند، شکرک نمیزند و اگر قاشقی از آن برداشته شود به صورت باریکهای ممتد قطع نمیشود.عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد هنگامی که در دهان قرار میگیرد توسط مخاط دهان و رگهای زیر زبانی جذب میشود، برعکس عسلهای دست ساز که مانند آب نبات روی زبان مانده و خیلی دیر حل میشود. هم چنین عسل را در آب سرد بریزید، خواهید دید که عسل طبیعی کاملا حالت چسبندگی خود را حفظ میکند و خیلی سخت و دیر در آب سرد حل میشود، اما عسل تقلبی سریع در آب حل میشود.