طرز تهیه پنیر ماهاناتی در خانه
برای درست کردن این پنیر به انواع فلفل ، روغن ، زنجبیل،نخودفرنگی پخته ، پودر نارگیل ، بادام هندی ، خامه ، گرام ماسالا ، پنیر کورد و مواد دیگر به مقادیر زیر نیاز دارید :
زردچوبه……………….یکچهارم قاشق چایخوری
پورهی زنجبیل…………..۱ قاشق سوپخوری
فلفل سفید………………۱ قاشق چایخوری
روغن…………………۲ قاشق سوپخوری
پورهی سیر……………..۱ قاشق سوپخوری
نمک……………….به مقدار لازم
فلفل سبز قلمی خرد شده………………..۳ عدد
پیازداغ پوره شده………………..۲ قاشق سوپخوری
بادام هندی………………۵ عدد
پودر نارگیل……………….۲ قاشق سوپخوری
گرام ماسالا ………………. ۱ قاشق چایخوری
خامه ……………………۱ قاشق سوپخوری
نخودفرنگی پخته …………………. ۱۰۰ گرم
پنیر کورد …………………..۲۵۰ گرم
شنبلیله خرد شده ……………………… یک دسته کوچک
آموزش:
روغن را در تابه گرم کنید و زنجبیل، فلفل سبزقلمی و سیر را ریخته و تفت دهید، سپس زردچوبه، فلفل سفید، نمک، پیازداغ، پوره بادام هندی (بادام هندی را با کمی آب در غذا ساز پوره کنید.)و نارگیل را اضافه کنید، آب را هم اضافه کرده و بگذارید تا ۱۰ دقیقه بجوشد، در این هنگام نخودفرنگی، پنیر، شنبلیله و گرام ماسالا را بریزید و بگذارید خوراک جا بیفتد. در پایان خامه را ریخته و از روی شعله بردارید و با نان یا برنج سرو نمایید.