یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش سالاد جدید و مجلسی به اسم سالاد فتوش

عکس, آموزش سالاد جدید و مجلسی به اسم سالاد فتوش

برای این سالاد لبنانی خوشمز شما علاوه بر کاهو و خیار و گوجه گیلاسی به پیاز چه و نعنا و تربچه و جعفری و نان پیتا و رب انار و … به مقادیر زیر نیاز دارید .

نان پیتا (به انگلیسی: Pitaیا pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. چون هنگام پخت خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید

کاهو ۱ عدد کوچک
گوجه گیلاسی ۴ عدد
خیار ۲ عدد متوسط
پیازچه ۳ ساقه
نعنا تازه ¼ دسته
جعفری تازه ¼ دسته
تربچه ۴ عدد
نان پیتا یا لواش به مقدار کافی

مواد لازم برای ۴ نفر
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
سماق به مقدار کافی

کاهو را به همراه جعفری، پیازچه و نعنا تازه به خوبی شسته و درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان گرفته شود، سپس نان پیتا را به صورت قطعات ۲ سانتی متری برش می دهیم.حالا مقداری روغن مایع درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم شود، سپس قطعات نان را درون تابه ریخته و کمی سرخ می کنیم. زمانی که ۲ طرف نان ها طلایی رنگ شد آنها را از روی حرارت بر می داریم.

در صورت تمایل می توانیم برش های نان را درون سینی فر چرب شده بچینیم و سینی را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم. در ادامه اجازه می دهیم نان ها به مدت ۳ تا ۴ دقیقه گریل و برشته شوند.در ادامه نعنا تازه و جعفری را به صورت درشت خرد کرده و درون یک کاسه مناسب می ریزیم، توجه داشته باشید در صورت تمایل می توانیم برای زیباتر شدن ظاهر سالاد، برگ های نعنا را از ساقه جدا کرده و روی سالاد قرار دهیم.

حالا برگ های کاهو را به اندازه و فرم دلخواه خرد می کنیم و درون کاسه می ریزیم. در ادامه پیازچه را به همراه خیار، گوجه گیلاسی و تربچه شسته، سپس به اندازه دلخواه خرد کرده و به کاسه حاوی مواد سالاد اضافه می کنیم.در این مرحله به سراغ درست کردن سس سالاد می رویم، برای این منظور رب انار را به همراه روغن زیتون، آب لیمو ترش تازه و مقداری سماق درون یک کاسه مناسب ریخته و با چنگال به خوبی هم می زنیم تا یکدست شوند.

در ادامه نان های سرخ شده را به کاسه افزوده و با یکدیگر مخلوط می کنیم، سپس سس را به صورت پخش روی مواد می ریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا سس به خورد مواد سالاد برود. حالا روی ظرف سالاد را با سلفون می پوشانیم.

در این مرحله ظرف را به مدت ۱ الی ۲ ساعت درون یخچال قرار داده و اجازه می دهیم مزه ها با هم ترکیب و سالاد مزه دار شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد فتوش را به همراه غذا سرو می کنیم. نوش جان.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر