مافین عسل و سیب چطوری درست می شود
برای تهیه مافین عسلی فر را روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. آرد و بیکینگ پودر را با سیبهای خرد شده در ظرفی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود. سپس کره آب شده و عسل را با هم ترکیب کنید و بعد شیر را اضافه کنید. در این مرحله میتوانید مقداری پوست لیموی رنده شده هم اضافه کنید تا مافین عطر خوبی بگیرد. سپس تخم مرغها را به آرد، بیکینگ پودر و سیب اضافه کنید و بعد کره و عسل را به این ترکیب بیفزایید. این مخلوط را داخل قالبهای مافین بریزید. (قالب را کاملا پر نکنید چون پف میکند، تنها دو سوم قالب را پر کنید.) مافین را به مدت نیم ساعت در فر بپزید و سپس بیرون بیاورید و بگذارید خنک شود. دسر شما آماده است.
مواد مورد نیاز :
۳۰۰ گرم آرد
دو عدد سیب پوست کنده
۱۲۰ گرم کره آب شده
نصف قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۵۰ گرم شیر،
دو عدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم عسل