هرگز مرغ را در زودپز بپزید
خیلی از افراد تصور می کنند هر نوع غذایی را می توان در زودپز سریع تر پخت. اما یکی از این غذاهای ممنوعه مرغ است که شما نیابد آن را داخل زودپز بپزید. مرغ داخل زودپز بیش از حد پخته می شود و وا می رود. بهتر است مرغ را درون قابلمه و با حرارت مناسب آن بپزید. زودپز طعم مرغ را بدمزه می کند. در ضمن مرغ داخل زودپر هرگز خوشمزه نمی شود چون آب آن کشیده نشده و نمک و ادویه ها به خورد آن نمی روند.
پخت انواع حبوبات و دانهها در زودپز، به طور کلی ایمن بوده و به جز کاهش مواد مفیدی مانند فیتونوترینتها و برخی از ویتامینها، بقیه مواد معدنی مانند فیبر و نشاسته، حفظ شده و از بین نمیرود. شما میتوانید انواع مواد گوشتی را در زودپز سریع بپزید، اما باید بدانید که اینگونه چربیهای اشباع نشده مواد گوشتی، بسیار کاهش پیدا میکند.دقت کنید غذایی که داخل زودپز پخته میشود، باید حاوی آب یا مایعی بر پایه آب باشد؛ زیرا فشار بالا باعث میشود که جوشیدن مایع متوقف شده و دمای پخت و پز به بالای ۱۰۰ درجه سانتیگراد برسد. همچنین از باز بودن منافذ خروج هوای اضافی مطمئن شوید.