یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

یک پیش غذای شیک با مرغ و بادمجان رول شده

عکس, یک پیش غذای شیک با مرغ و بادمجان رول شده

یک غذای شیک و خوشمزه مناسب برای مهمانی ها ، عصرانه و پیش غذا برای مراسم ها که می توانید آموزش درست کردن آن را اکنون در یاس فان مشاهده کنید. قبل از خواندن آموزش و مواد لازم نکات زیر را بخوانید :

-برای تهیه این پیش غذای انگشتی یا همان فینگرفود از انواع گوشت و سبزیجات به عنوان مواد میانی می توان استفاده کرد.

-برای داشتن رولت بادمجان رژیمی می توان بادمجان ها را در فر گریل کرد یا ورقه های بادمجان را بخارپز کرد.

-می توان رول مرغ و بادنجان را به صورت گرم هم سرو کرد. برای گرم سرو کردن رول مرغ و بادمجان باید رول ها را در تابه یا ظرف مناسب بچینید و آن را در فر یا روی حرارت ملایم قرار دهید تا به خوبی گرم شود.

بادمجان ها را به خوبی بشویید و پوست بگیرید و نازک برش بزنید.(برای تهیه رول بادمجان می توان پوست بادمجان را نگرفت)روی بادمجان های برش خورده کمی نمک بریزید و اجازه دهید کمی استراحت کند تا تلخی آن از بین برود و سپس آبکشی و خشک کنید.بادمجان را سرخ کنید و پس از سرخ شدن آن ها را روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش گرفته شود.فیله های پخته شده را در ظرف مناسبی خرد یا ریش ریش کنید.سس مایونز، سیر له شده و ادویه ها را به مرغ اضافه کنید و مواد میانی رول مرغ و بادمجان را خوب مخلوط کنید.پنیر رنده شده را هم با مرغ مخلوط کنید.

مواد میانی را روی هر ورقه از بادمجان به خوبی پهن کنید و بعد ورقه ها را به صورت رول بپیچید و تا موقع سرو در یخچال قرار دهید(دقت کنید برای اینکه مواد میانی بیرون نریزد باید طبق آنچه در عکس می بینید کمی فضای خالی روی بادمجان باقی بماند تا به خوبی رول شد.)به وسیله خلال دندان یا هر وسیله ای که مناسب باشد هر رول مرغ و بادمجان را محکم کنید و برای تزیین از گوجه گیلاسی و ریحان تازه یا انواع سبزیجات می توان استفاده کرد.

 

مواد لازم برای رول مرغ و بادمجان
فیله مرغ پخته ۲۰۰ گرم
بادمجان بزرگ ۳ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پودر میخک ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان تازه و گوجه گیلاسی برای تزیین

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر