یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

پیتزای سیسیلی یا شیر و تخم مرغ

عکس, پیتزای سیسیلی یا شیر و تخم مرغ

پیتزا سیسیلی یکی دیگر از پیتزاهای پر طرفدار است که در آن از تخم مرغ، زیتون سیاه ، سیر و سایر مخلفات پیتزا استفاده می شود. شما برای پختن این پیتزا نیاز به مواد زیر دارید :

شیر ولرم :۱/۴ لیتر ……………….تخم مرغ :۱ عدد

آرد :۵۰۰ گرم ……………………….مایه خمیر:۳۰ گرم

نمک :۱/۲ قاشق چای خوری ………پیاز:۲ عدد

گوجه فرنگی:۱کیلو گرم …………روغن زیتون :۴ قاشق غذا خوری

سیر:۳حبه…………………..پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم …………… آویشن :۱ قاشق چای خوری

نمک :۱ قاشق چایخوری …………………زیتون سیاه:۲۰ عدد..

آموزش :

برای درست کردن پیتزا سیسیلی ابتدا آرد را الک کنید. سپس مایه خمیر را با شیرولرم ، شکر ، تخم مرغ ، نمک و آرد مخلوط کنید و خوب هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست بیاید.بعد خمیر را در جای گرمی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت ۴۰ دقیقه در جای گرم بماند تا پف کند.

پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را به صورت ریز ساطوری کنید.بعد نمک و دو قاشق روغن زیتون یا هر روغن مایع دیگری را به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.فر را بر روی حرارت۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.سینی فر را هم با روغن زیتون چرب کنید.

سپس خمیر آماده شده را به ۳ قسمت تقسیم کنید و وسط هر کدام از قرص ها را گود کنید. آنها را در سینی چرب شده فر قرار دهید و داخل گودی های خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی پر کنید.زیتون ها را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید .بعد به همراه تکه های پنیر روی مایه گوجه فرنگی بریزید.

سپس باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها بریزید و پیتزا را در طبقه پایین فر به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر