یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

چطوری ماهی آبپز خوشمزه درست کنیم

عکس, چطوری ماهی آبپز خوشمزه درست کنیم

فقط کافی است یک ظرف گود مانند قابلمه را تا نیمه با آب پر کنید. سپس تکه‌های ماهی که فقط با کمی نمک طعم دار شده‌اند، داخل فویل آلومینیومی ضخیمی بپیچید و در نهایت هم فویل‌های حاوی ماهی را بعد از جوش آمدن آب، داخل ظرف بریزید.

اگر تکه‌های ماهی کوچک باشند، ‌حدود ۱۵-۱۰ دقیقه برای پخت آنها کافی است. می‌توانید یک ماهی قزل‌آلای نسبتاً درشت را هم حدود ۳۰ دقیقه با این روش بپزید.

روش پختن دوم:

ماهی را با نمک و روغن زیتون مزه‌دار کنید. – فیله ماهی را به صورت مورب برش دهید. با نمک‌، فلفل سفید و نشاسته ذرت آغشته کنید. -در یک ماهیتابه گود ، فلفل قرمز خشک و فلفل دلمه برش خورده را در روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا معطر شود ( حواستان باشد آن‌را نسوزانید)

-در همان ماهیتابه، روغن را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید، کرفس را بریزید و به هم بزنید. به مدت ۱.۵ دقیقه یا کمی بیشتر بپزید. بعد به ظرف سرو منتقل کنید و کنار بگذارید.

سس را به روش زیر درست کنید.
-روغن را در ماهیتابه گرم کنید، سیر، زنجبیل و پیاز را سرخ کنید. خمیر لوبیا و پودر فلفل دلخواه را اضافه کنید. آب (یا آب مرغ) را درون ماهیتابه بریزید و آن را آرام بجوشانید.
-تکه‌های ماهی را به آرامی در ماهیتابه قرار دهید. وقتی پخته شد، ماهی و سوپ آن را با بقیه مواد یکی کنید.
تزئین ماهی آبپز
روی آن را با ادویه سرخ شده که کنار گذاشتید و گشنیز تزیین کنید.
روغن را داغ کرده و روی آن بریزید تا ادویه جات عطر خود را به ماهی بدهند. بعد این خوراک را با برنج ساده سرو کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر