یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

چیکن پارمزان دستور تهیه و مواد لازم آن

عکس, چیکن پارمزان دستور تهیه و مواد لازم آن

چیکن پارمزان یک غذای با کلاس وشیک و دهن پر کن برای مهمان خاص شماست. برای درست کردن آن سیرها را له کرده یا به خوبی ریز کنید و گوجه و بیشتر ریحان ها را درشت خرد کنید. دو قاشق سوپخوری روغن را در یک ماهیتابه مخصوص فر حرارت داده، سپس سیر را به آن بیفزایید. بگذارید به مدت ۱ دقیقه بپزد تا زمانی که نرم شده اما طلایی نشود، سپس گوجه و ریحان خرد شده را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی و شکر را با هم مخلوط کنید. سس را چند دقیقه بجوشانید، تا زمانی که گوجه ها نرم شده و سس غلیظ گردد. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.فر را از قبل تا دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. مواد خرد شده، پارمیزان و بقیه روغن را مخلوط کنید. موزارلا را به ۸ تکه تقسیم کنید.

مرغ را از پهلو برش زده به شکلی که وقتی دوتکه را از هم باز می کنید شبیه قلب شود. مرغ را با فلفل مزه دار کنید، یک ورق ژامبون تا شده را روی قطعه ی سمت راست مرغ قرار دهید سپس موزارلا را روی آن بگذارید. قطعه ی چپ مرغ را روی آن برگردانید تا بسته شود. مرغ را در سس گوجه بخوابانید (اگر ماهیتابه ی مخصوص فر ندارید سس را در ظرف پخت بریزید). بقیه ی موزارلا را روی مرغ ریخته و مخلوط پنیر را روی آن بریزید. کل غذا را با آن بپوشانید و اگر میخواهید زودتر آن را آماده کنید بگذارید تا به مدت یک روز خنک شود.مرغ ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی آن طلایی شود بپزید. در این زمان پنیر میان آن نیز ذوب می شود. اجازه دهید چند دقیقه به حال خود بماند، سپس بقیه ی برگ های ریحان را روی آن پاشیده و با سالاد و نان ترد میل کنید.

سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی رسیده ۳۰۰ گرم
ریحان تازه یک دسته
روغن زیتون خالص ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه ۲ قاشق سوپخوری
خاک قند ۱ قاشق چایخوری
نان ریز شده ۲۵ گرم یا نصف پیمانه
پنیر پارمیزان یا هر نوع پنیر سفت دیگر ۲۵ گرم
پنیر موزارلا ۱۲۰ گرم
سینه ی مرغ بدون استخوان ۴ عدد
ژامبون گوشت دودی ۴ برش
نمک ۱/۳ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۳ قاشق چایخوری

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر