کوردن بلو رول شده یک غذای فانتزی با مرغ
این غذا یک غذای فرانسوی اصیل است. ( مواد لازم برای این غذا و سس آن در انتهای آموزش قرار گرفته است )
هر نصف سینه مرغ را روی یک تکه کیسه فریزر باز شده یا سلفون قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. سپس سینه مرغ را با بیفتککوب یا گوشتکوب آنقدر بکوبید که کاملا نازک و ضخامت آن، کمتر از ۵ میلیمتر شود. سینه مرغ ترجیحا باید بهشکل مستطیلی دربیاید تا کوردن بلوی شما ظاهر زیاتری داشته باشد. دو طرف سینه مرغ را به نمک و فلفل سیاه آغشته کنید.چهار پنیر ورقهای را روی یک نصف سینه مرغ باز شده بچینید و سپس چهار ورقه ژامبون (گوشت یا مرغ) را روی پنیرها قرار دهید.به کمک سلفون، مرغ و مواد روی آن را با دقت و خیلی سفت رول کنید تا رول مرغ شما باز نشود. سپس دو طرف سلفون را مانند شکلات بستهبندی، بپیچانید تا شبیه به یک ژامبون کامل یا سوسیس شود. مرغ رول شده را برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سطح آن کمی سفت شود و خودش را بگیرد.آرد، تخممرغ زده شده و آرد سوخاری را در سه ظرف گود جداگانه بریزید. سپس رولهای مرغ را از فریزر دربیاورید و بهترتیب در آرد، تخممرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتانید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۴ عدد نصف سینه مرغ بدون استخوان
۱۶ تکه پنیر ورقهای
۱۶ تکه ژامبون
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
یک پیمانه آرد
۲ عدد تخممرغ همزده
یک پیمانه آرد سوخاری
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
مواد لازم برای سس کوردن بلو رولی
۳ قاشق غذاخوری کره
یک قاشق چایخوری پودر سیر
۳ قاشق غذاخوری آرد
۲ پیمانه شیر
۲ قاشق غذاخوری خردل
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
یک سوم پیمانه پنیر پارمیزان رنده شده