یک پیش غذای فوق العاده با ماهی
برای پختن این پیش غذا شما علاوه بر فیله ماهی به لیموترش ، سس سویا ، فلفل دلمهای رنگی، سیر ، نشاسته ذرت،خمیر یوفکا، گوجه گیلاسی و ادویه نیاز دارید.
مواد لازم
۲ قاشق سوپخوری سویاسس……………………………فلفل دلمهای رنگی اسلایسشده از هر رنگ یکدوم پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق سوپخوری………………….۱ پیمانه پیاز خلالیشده
لیموترش اسلایسشده یکدوم پیمانه………………….فیله ماهی خردشده ۱۰۰ گرم
سیر لهشده ۲ حبه …………………….نمک ، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، گرد لیمو و زیره و روغن
قارچ خردشده۱ پیمانه……………………….تارت کوچک نمکی یا خمیر یوفکا به تعداد
گوجهگیلاسی، زیتون و لیموترش اسلایسشده برای تزیین به مقدار لازم
آموزش:
تکههای ماهی را به نمک آغشته کنید و بعد از دو ساعت آنها را شسته و خشک نمایید و به زردچوبه آغشته کنید، سپس در روغن سرخ کنید.نشاسته ذرت، لیموترش، نمک و سویاسس را مخلوط کنید.
پیاز، فلفل دلمهای و سیر را در کمی روغن تفت داده و سپس ادویهها را بیفزایید، قارچ را هم افزوده و بعد تکههای ماهی را اضافه کنید و تفت دهید، سپس مخلوط نشاسته ذرت را به مواد قبلی اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید.مقداری از مخلوط را در تارتها قرار داده و با زیتون و لیموترش و گوجه گیلاسی تزیین کنید و مقداری از مواد را هم در خمیرهای یوفکا بگذارید و کمی سرخ نمایید.