یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزشد غذای سنتی دامغان مانی پلو

عکس, آموزشد غذای سنتی دامغان مانی پلو

این آموزشئ برای ۷ نفر است .
گوشت خرد کرده را به همراه زردچوبه، فلفل، یک عدد پیاز و قدری آب بپزید تا گوشت پخته شده و آبش کشیده شود.در اواخر پخت نمک را نیز بیفزائید.

روغن یا کره به میزان لازم………………………….زرشک یک دوم پیمانه

برنج باسماتی ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)………………………لپه ۱ پیمانه

رشته پلوئی ۲۰۰ گرم……………………………کشمش پلوئی ۲۰۰ گرم.

پیاز داغ یک دوم پیمانه………………………….گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

زعفران به میزان لازم

برنج و لپه را جداگانه بخیسانید. آن گاه لپه را بپزید و برنج را در قابلمۀ مناسبی روی حرارت بجوشانید.پس از حدود پنج دقیقه لپه و رشته را به برنج نیز بیفزائید و سه دقیقه بعد برنج را آبکش کنید.سپس در قابلمه مناسبی قدری روغن یا کره بریزید و برنج را اضافه کنید.

حالا پلو را به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.در این فاصله کشمش و زرشک را جداگانه تفت دهید.حالا قدری از زرشک، کشمش و پیاز داغ را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه را به همراه گوشتی که از قبل پخته‌اید با پلو مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.اکنون روی سطح پلو را با مواد باقیمانده و برنج زعفرانی بیارائید.

 

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر