یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش انداختن ترشی بادمجان شکم پر مجلسی

عکس, آموزش انداختن ترشی بادمجان شکم پر مجلسی

برای درست کردن ترشی از بادمجان های قلمی و سفت استفاده کنید . ترخون و مرزه از سبزی های معطر این ترشی هستند.

مواد لازم ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان قلمی ۱ کیلوگرم
فلفل تند ۲ عدد
سیر ۶ حبه
ترخون و مرزه ۱ دسته متوسط
نمک و سرکه به مقدار کافی
هویج ۲ عدد
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

برای تهیه بادمجان شکم پر خوشمزه ابتدا قسمت اضافی کلاهک بادمجان ها را جدا می کنیم. توجه داشته باشید که نباید کل کلاهک بادمجان ها را جدا کنیم، فقط باید قسمت اضافی بالای آنها را جدا کنیم. بادمجان ها را به خوبی می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه با یک کارد تیز شکم بادمجان ها را باز می کنیم، سپس آنها را درون یک قابلمه مناسب می چینیم.

حالا به اندازه ای سرکه به قابلمه اضافه می کنیم که روی بادمجان ها را بپوشاند. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم سرکه شروع به جوشیدن کند. پس از گذشت ۵ تا ۱۰ دقیقه قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم.

در این مرحله بادمجان ها را از سرکه خارج کرده و درون آبکش قرار می دهیم تا سرکه اضافی شان خارج شود. در ادامه سیر، هویج و فلفل های تند را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر