آموزش ترشی لبوی فوق مجلسی
ترشی ما بعد از یک هفته آماده مصرف است.لبو ها را به مقدار یک کیلو پخته و پوست آن را میگیریم و به اندازه دلخواه خرد میکنیم(یا قالب میزنیم به شکل های دلخواه) سپس مواد زیر را آماده می کنیم.
فلفل سیاه ۱ق غ
نمک ۱ق غ
سیاه دانه ۱ق غ
۲ لیوان سرکه
آب لبو پخته شده ۱ لیوان
سیر ۳ حبه (دلخواه)
نمک و فلفل و سیاه دانه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.سیر ها را نیز خرد کرده و اضافه میکنیم .آب لبو را به لبو ها اضافه کرده و در آخر سرکه را نیز اضافه میکنیم و مواد اماده شده را داخل شیشه مورد نظر که از قبل استریل کردیم میریزم.