آموزش تهیه ی سیب زمینی سرخ شده ی فوق لاکچری
درست کردن سیب زمینی سرخ شده کار ساده ای است اما اگر بخواهید آن را به سبک لاکچری رستوران های معروف جهان درست کنید نیاز به این آموزش در یاس فان دارید . این نوع از سیب زمینی سرخ شده هر روزه در رستوران سرندیپیتی۳ در نیویورک به فروش می رسد و رکورددار گرانترین فرنچ فرایز دنیا شده است. برای درست کردن این سیب زمینی این سیبزمینیها نخست باید آن ها را در نوعی سرکه انگور فرانسوی بخوابانید و سه بار در چربی خالص غاز و در دمای کنترلشده، سرخ کنید. این روغن به دلیل آلدهیدهای کمتر و اسیدهای چرب غیر اشباع خود، بهطور سنتی جهت سرخ کردن بهکار میرود. این سیبزمینیها هنگام سرخ شدن، روغن کمتری نسبت به سایر انواع سیبزمینی جذب میکنند و رنگی سفید و اشتهاآور دارند.بلورهای نمک دریایی گوراند به همراه روغن زیتون بکری که با ترافلهای تابستانی طعمدار شده، ترکیبی بینظیر از ادویه طعم دهنده در این فرنچ فرایز را بهوجود میآورند. در نهایت، روی این پرس سیبزمینی، نوعی قارچ سفید (ترافل سنسی پکورینو) پاشیده میشود و در کنار یک سس پنیری خاص، ارائه میشود.