پیتزای پولنتا طبق دستور اصلی ایتالیایی آن
برای درست کردن پیتزای پولنتای پنیری اصل مردم ایتالیا نخست ، سس سالسا ، کره ، پیاز ، پارمزان ، ادویه جات و گوشت گاو را دم دست خود بگذارید. کره را دمای طبیعی ذوب کنید. پیاز و گوشت چرخ شده را در کره سرخ کنید.
به سالسای خود کمی آب اضافه کنید و برای چند دقیقه بجوشانید. کره ذوب شده را در قالب قرار دهید ،
روی آن – پولنتای خرد شده ، روی آن را پارمزان بپاشید ، یک لایه پر از گوشت قرار دهید ، سپس دوباره یک لایه پولنتا ، پنیر ، دوباره گوشت چرخ کرده. لایه بالایی می تواند هر چیزی باشد.
آن را با پنیر بپاشید و روی کره ذوب شده بریزید. در فر ، کیک به مدت نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه می ماند.