آموزش درست کردن کباب سرداشی رستورانی
مواد لازم
گوشت: ۷۰۰ گرم……………….نمک، فلفل، زردچوبه، سماق: به مقدار لازم
پیاز: ۳ عدد…………………………گوجه فرنگی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۴ عدد
نصف سیبزمینیها، پیازها و گوشت گوسفندی را در چرخگوشت، چرخ کنید. سپس مواد چرخکرده را خوب با دست ورز دهید و ادویهها را به آنها بیفزایید. این مخلوط را آنقدر ورز دهید تا چسبندگی آنها کم شود. مواد گوشتی را روی سینی فر پهن کنید و گوجه فرنگیها و سیبزمینیهای ورقه شده را بههمراه فلفلهای سبز حلقه حلقه شده روی آن بچینید. سینی را برای یک تا دو ساعت در طبقه وسط فر از قبل گرم شده در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا کباب سرداشی آماده شود.