آموزش پختن شیــش طاووق با سینه یا ران مرغ
برای درست کردن این غذا به بهارات و ادویه تندوری نیاز دارید. بهتر است بدانید این دو چه هستند ؟ بهارات شامل شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخک، جوز هندی و هل میباشد. ادویه تندوری مخلوطی است شامل: زنجفیل، زیره، پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و کمی رنگ خوراکی قرمز.
زردچوبه ……………یکدوم قاشق چایخوری
زعفران حلکرده ……………۲ قاشق سوپخوری
سینه یا ران مرغ…………………. ۵۰۰ گرم
بهارات………………. ۱ قاشق چایخوری
نمک…………. به میزان لازم
ادویه تندوری…………… یکدوم قاشق چایخوری
ماست ……………….۲ قاشق سوپخوری
مرغ را به تکههای مناسب خرد کنید. آنگاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمک، ادویهتندوری و ماست را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا مرغ خرد کرده را به آن بیفزایید، رویش را بپوشانید و شش ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مرغ را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اکنون شیش طاووق را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بکشید.