یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پختن شیــش طاووق با سینه یا ران مرغ

عکس, آموزش پختن شیــش طاووق با سینه یا ران مرغ

برای درست کردن این غذا به بهارات و ادویه تندوری نیاز دارید. بهتر است بدانید این دو چه هستند ؟ بهارات شامل شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم‌ گشنیز، میخک، جوز هندی و هل می‌باشد. ادویه تندوری مخلوطی است شامل: زنجفیل، زیره، پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل قرمز، دارچین، پودر سیر، و کمی رنگ خوراکی قرمز.

زردچوبه ……………یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حل‌کرده ……………۲ قاشق سوپخوری

سینه یا ران مرغ…………………. ۵۰۰ گرم

بهارات………………. ۱ قاشق چایخوری

نمک…………. به میزان لازم

ادویه تندوری…………… یک‌دوم قاشق چایخوری

ماست ……………….۲ قاشق سوپخوری

مرغ را به تکه‌های مناسب خرد کنید. آن‌گاه بهارات، زردچوبه، زعفران، نمک، ادویه‌تندوری و ماست را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. حالا مرغ خرد کرده را به آن بیفزایید، رویش را بپوشانید و شش ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مرغ را به سیخ بکشید و روی آتش کباب کنید. اکنون شیش طاووق را برای پذیرایی، در دیس مناسبی بکشید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر