یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش پیاز کاراملی با عصاره گوشت

عکس, آموزش پیاز کاراملی با عصاره گوشت 

برای درست کردن پیاز کاراملی خوشمزه شما علاوه بر پیاز به عصاره گوشت و لیمو ترش و شکر و نمک نیاز دارید. عصاره گوشت را می توانید به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید.

پیاز…………….۴ تا ۵ عدد

عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر…………….یک‌چهارم پیمانه

شکر……………۵ قاشق چای‌خوری

نمک…………خیلی خیلی کم

لیمو ترش……………یک قاشق چای‌خوری

پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی می‌شود. وقتی کامل حالت کش‌سانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر