آموزش پیاز کاراملی با عصاره گوشت
برای درست کردن پیاز کاراملی خوشمزه شما علاوه بر پیاز به عصاره گوشت و لیمو ترش و شکر و نمک نیاز دارید. عصاره گوشت را می توانید به صورت آماده از سوپر مارکتها خریداری کنید.
پیاز…………….۴ تا ۵ عدد
عصاره گوشت (به صورت طبیعی یا پودر…………….یکچهارم پیمانه
شکر……………۵ قاشق چایخوری
نمک…………خیلی خیلی کم
لیمو ترش……………یک قاشق چایخوری
پیازها را خلالی خرد کنید و در یک ظرف کوچک همراه با مقداری روغن بریزید و روی شعله بگذارید. در قابلمه را هم ببندید. حواستان باشد که شعله گاز باید بسیار کم باشد تا پیاز آب بندازد. وقتی آب انداخت و کمی خودش را گرفت عصاره گوشت و شکر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از چند دقیقه پیاز شما غلیظ و کاراملی میشود. وقتی کامل حالت کشسانی پیدا کرد پیاز کاراملی آماده است. حالا چند قطره لیمو ترش تازه روی آن بریزید و تمام.