یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش گرفتن سرکه پنج میوه پر خاصیت

عکس, آموزش گرفتن سرکه پنج میوه پر خاصیت

مایه‌خمیر فوری ۲ قاشق سوپخوری…………………………………شکر ۲ قاشق سوپخوری

میخک ۵ عدد…………………………………چوب دارچین ۲ تکه

جوزهندی رنده‌کرده ۲ قاشق چایخوری…………………………………سرکه قرمز ۱ لیتر

آب ۲ لیتر…………………………………سبزی معطر* خردکرده ۶۰۰ گرم

نمک ۲ قاشق سوپخوری…………………………………کیوی با پوست خردکرده ۲ کیلوگرم

انگور ۲ کیلوگرم…………………………………پرتقال پوست‌کنده و فیله‌کرده۲ کیلوگرم

سیب پوست‌کنده و خردکرده ۱ کیلوگرم…………………………………گلابی پوست‌کنده و خردکرده ۱ کیلوگرم

* نعنا، ترخون، برگ کرفس، ساقه کرفس، از هر کدام ۱۵۰ گرم

نخست آب را بجوشانید تا به دمای ۱۰۰ درجه سانتیگراد، برسد. سپس سبزی را همراه با نمک درون آب بریزید و از روی اجاق بردارید.

در ظرف را ببندید و آن را ۲۴ ساعت کنار بگذارید. آن‌گاه میوه‌ها را همراه با مایه‌‌خمیر، شکر، میخک، چوب دارچین، جوزهندی و سرکه به سبزی بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.

اینک مخلوط فراهم‌کرده را در ظرف مناسبی بریزید، درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم کرده از آرد، آب و روغن ببندید.

اکنون آن رادر جای خشک و خنک نگه‌ دارید. بعد از ۲۵- ۳۰ روز سرکه را صاف کنید و ۵ دقیقه، بجوشانید. همین که سرکه میوه خنک شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشک و خنک نگه‌دارید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر