آموزش خورش بادام زمینی غذایی سرشار از خواص
خورش بادام زمینی یک غذای ورزشکاری مقوی و بسیار خوشمزه که قبل از درست کردن و خوردن آن باید مطمئن باشید که به بادام زمینی آلرژی ندارید هم چنین این غذا برای افراد زیر خطرناک است 🙁 نشانه های حساسیت بدن به بادام زمینی)
افرادی که سنگ صفرا داشته باشند
افرادی که به بادام زمینی یا محصولات آن آلرژی دارند
مواد مورد نیاز در تصویر زیر:
پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
طرز تهیه خورش بادام زمینی
آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
کره بادام زمینی را اضافه کنید.تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.