قهوه نرماندی با آب سیب و پرتقال
برای درست کردن این قهوه علاوه بر قهوه دم کرده غلیظ شما به شکر قهوه ای ، آب سیب ، پرتقال ورقهای خرد کرده، چوب دارچین ، میخک آسیاب کرده و ادویه های مختلف نیاز دارید. برای تهیهی قهوهی دمکرده میتوانید ۷۵ گرم قهوهی اسپرسو را همراه با یک لیتر آب در دستگاه قهوهساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا ۲ پیمانه قهوه داشته باشید. چنانچه دستگاه قهوهساز در دسترس ندارید، ۲ پیمانه آب جوش بردارید و ۲ قاشق سوپخوری قهوهی فوری به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
قهوهی دمکردهی غلیظ …………….. ۴۷۵ میلیلیتر (حدود ۲ پیمانه)
آب سیب ………….. ۴۷۵ میلیلیتر (حدود ۲ پیمانه)
شکر قهوهای……………. ۲ قاشق سوپخوری
پرتقال ورقهای خرد کرده……………… ۳ عدد
چوب دارچین……………. ۲ تکهی کوچک
ادویهی مخلوط…………… ۱ پینج
(میخک، جوز هندی، دارچین و پودر فلفل شیرین)
میخک آسیاب کرده ……………. ۱ پینچ
چوب دارچین برای تزئین……………… ۴ تکه
همهی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. آنگاه حرارت را کم کنید و قهوه را ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس قهوه را صاف کنید و در فنجانهای مناسب پذیرائی بریزید و با چوب دارچین بیارائید.