یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

قهوه نرماندی با آب سیب و پرتقال

عکس, قهوه نرماندی با آب سیب و پرتقال

برای درست کردن این قهوه علاوه بر قهوه دم کرده غلیظ شما به شکر قهوه ای ، آب سیب ، پرتقال ورقه‌ای خرد کرده، چوب دارچین ، میخک آسیاب کرده و ادویه های مختلف نیاز دارید. برای تهیه‌ی قهوه‌ی دمکرده می‌توانید ۷۵ گرم قهوه‌ی اسپرسو را همراه با یک لیتر آب در دستگاه قهوه‌ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا ۲ پیمانه قهوه داشته باشید. چنانچه دستگاه قهوه‌ساز در دسترس ندارید، ۲ پیمانه آب جوش بردارید و ۲ قاشق سوپخوری قهوه‌ی فوری به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

قهوه‌ی دمکرده‌ی غلیظ …………….. ۴۷۵ میلی‌لیتر (حدود ۲ پیمانه)

آب سیب ………….. ۴۷۵ میلی‌لیتر (حدود ۲ پیمانه)

شکر قهوه‌ای……………. ۲ قاشق سوپخوری

پرتقال ورقه‌ای خرد کرده……………… ۳ عدد

چوب دارچین……………. ۲ تکه‌ی کوچک

ادویه‌ی مخلوط…………… ۱ پینج

(میخک، جوز هندی، دارچین و پودر فلفل شیرین)

میخک آسیاب کرده ……………. ۱ پینچ

چوب دارچین برای تزئین……………… ۴ تکه

همه‌ی مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر حل شود. آن‌گاه حرارت را کم کنید و قهوه را ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس قهوه را صاف کنید و در فنجان‌های مناسب پذیرائی بریزید و با چوب دارچین بیارائید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر