یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

آموزش خالو آبه گیلانی با تخم مرغ

عکس, آموزش خالو آبه گیلانی با تخم مرغ

یک غذای خوشمزه گیلانی دیگر به اسم خالو آبه که با آلوچه ، گوجه سبز ، آرد برنج و نعنا و … پخته می شود برای درست کردن این غذای شمالی به مواد زیر نیاز دارید:(این غذا هم گرم و هم سرد سرو میشود.)

نعناع و گشنیز: ۲۰۰ گرم ساطوری …….تخم مرغ: دو عدد

گوجه سبز: یک کیلو گرم  ……………………. آرد برنج: یک سوم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

آموزش:
گوجه سبز ها را با دو تا سه لیوان آب با حرارت ملایم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بجوشانید تا له شوند سپس هسته و پوست گوجه ها را جدا کنید.

آرد برنج را در دو لیوان آب حل کرده و به گوجه سبز اضافه کنید و روی شعله ی ملایم بجوشانید تا بوی خامی آرد برود.سبزی را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه روی شعله ی ملایم آن را بپزید و مرتی هم بزنید تا ته نگیرد.نمک و فلفل را اضافه کنید.

تخم مرغ ها را به همراه دو قاشق سوپخوری آب هم بزنید تا یکدست شوند.سپس به شکل نواری به غذا اضافه کنید تا ببندد.پس از اینکه تخم مرغ ها بست غذا آماده است و میتوانید آن را همراه با نان یا کته میل کنید.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر