دستور پختن غذای خوزستانی قلیه آلو
برای درست کردن این قلیه خوزستانی شما به لپه ، بلغور گندم ، تمر هندی ، آلو خورشتی ، گوشت گوسفندی، شکر و ادویه نیاز مندید.
یک بسته کوچک تمر هندی……………………………یک بسته تمر هندی
یکچهارم پیمانه لپه ……………………… یکدوم پیمانه بلغور گندم
۱۵ عدد آلوخورشتی…………………………. ۱ عدد پیاز نگینیخردشده
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن به مقدار لازم
۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی ………………… یکدوم پیمانه شکر
آموزش :
لپه را پخته و آب آن را دور بریزید. بلغور را هم بپزید تا لعاب بیندازد. آلو را خیس کنید. تمرهندی را هم با آب ولرم خیس کنید. پیاز را در قابلمه سرخ کنید، سپس گوشت را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و گوشت را با ۲ پیمانه آب بپزید، سپس لپه، بلغور، آلو و آب تمرهندی را که صاف کردهاید به گوشت اضافه کرده و نمک و فلفل را اندازه کنید و اواخر پخت غذا را بچشید و در صورت نیاز شکر اضافه کرده و خورشت را جا بیندازید و با پلو سرو نمایید.