آموزش یک ترشی مجلسی ترشی انبه
برای درست کردن این ترشی شما باید فقط از انبه های کال و تقریبا نرسیده استفاده کنید.
مواد لازم:
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
زردچوبه
سیر
رب گوجه
انبه کال
سرکه سفید
آبلیمو………. یک قاشق غذاخوری
شکر………… یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز
انبه رو بشورید و خشک کنید و با پوست یا بدون پوست به شکل دلخواه تیکه کنید و نمک و زردچوبه بهش بزنید و تو ابکش بذارید حدودا ۷،۸ ساعت بمونه.بعد از اون تخم گشنیز رو بدون روغن توی تابه تفت بدید.داخل قابلمه رب بریزید و سرکه رو اضافه کنید، سرکه گرم که شد خاموش کنید و شکر (یک قاشق برای گرفتن تندی سرکه) و آبلیمو رو بزنیدو ادویه جات و سیرخرد شده اضافه کنید و انبهها هم اضاف کرده و داخل شیشه بریزید._اگر می خواهید ترشی خوشرنگ قرمز بمونه باید داخل یخچال نگهداری کنید، بیرون بذارید قهوهای رنگ میشه.