یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

باقلا پلو با ته چین بال مرغ یک غذای همه پسند

عکس, باقلا پلو با ته چین بال مرغ یک غذای همه پسند

یک غذای همه پسند برای مهمانی ها باقلا پلو است که شما می توانید آن را با ته چین بال یا ران مرغ درست کنید.

نخست بالهای مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران مزه دار کنید و به مدت چند ساعت یا اگر می توانید یک شبانه روز در یخچال قرار دهید.قابلمه برای برنج را آب کرده و بعد از جوشیدن برنج و باقلا را ریخته کمی که نرم شد آبکشی میکنیم سپس شوید را اضافه می کنیم و مواد را آهسته زیرو رو می کنیم .حالا قابلمه را چرب کرده و بالها را مرتب می چینیم و بعد برنج را می ریزیم و کمی فشار می دهیم اگه بخواهیم داخل فر بپزیم با فویل می پوشانیم .چند سوراخ ایجاد کرده و بعد در فر با حرارت ۱۵۰ به مدت ۴۰ دقیقه می پزیم. یا به صورت معمول روی گاز دم می کنیم.

مواد لازم

برنج ۳ پیمانه ، بال مرغ ۱۵ عدد
باقلا سبز تمیز کرده ۲۷۵ گرم ، شوید خشک به میزان لازم
پیاز رنده شده ۱ عدد ، نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو به میزان لازم ، آویشن به میزان لازم

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر