با این روش طلایی فلافل شما وا نمی رود
اگر فلافل شما وا می رود یا مزه ی خوبی ندارد حتما از نکاتی که در زیر گفته شده استفاده کنید. مهم ترین نکته در میزان چرخ کردن نخود است. اندازه نخودهای چرخ کرده باید کمی بزرگتر از دانههای شکر باشد.فلافلهای شکل داده شده برای ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا فلافلها زمان سرخ شدن حالت خود را حفظ کنند و وا نرود.در بیشتر فست فودیها کمی جوش شیرین داخل مایه فلافل میریزند. این کار به انسجام و پف کردن فلافل کمک میکند. اما این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که جوش شیرین زیان دارد و تا میتوانید از آن استفاده نکنید.
تزیین های دلبر فلافل و سرو زیبای آن
میتوانید برای جلوگیری از وا رفتن فلافل ها، به مواد یک عدد تخم مرغ بیفزایید.میتوانید به جای تخم مرغ یا آرد، مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.
مرتب با قاشق روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.زمان سرخ کردن فلافل، روغن باید به مقداری باشد که روی فلافل ها را نپوشاند و تنها تا نیمه باشد.
چنانچه فلافل ها زمان حالت دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب سرد به آن بفزایید.میتوانید قدری آرد لپه یا سوخاری به مایه فلافل اضافه کنید. اگر آرد استفاده کردید، دیگر نیازی نیست تخم مرغ اضافه کنید. کلا آرد لپه به جای تخم مرغ برای انسجام فلافل استفاده میشود.
نگذارید تا یک سمت فلافل سرخ شود و بعد سمت دیگر آن. بلکه مرتب باید فلافل را با قاشق برگردانید.آب پیاز رندهشده را بگیرید و آنگاه آن را به مواد بیفزایید.فلافلها نباید داخل ظرف با هم برخورد داشته باشد که خرد شوند.