بهترین آموزش پخت سوپ فنجانی در خانه
برای درست کردن این سوپ با کلاس و خوشمزه نخست آرد برنج را در آب مرغ حل کرده و روی حرارت قرار میدهیم، مرتب هم میزنیم تا به جوش آید و گلوله نشود.تخممرغ را با چنگال میزنیم تا از حالت لختگی در آید و از هم باز شود.نمک را به آن اضافه میکنیم، بعد به سایر مواد افزوده و به سرعت هم میزنیم تا تخممرغ گلوله نشود.حرارت را خاموش کرده، جعفری و آبلیمو را اضافه میکنیم.سوپ را در فنجان کشیده و آن را با فلفل یا ورقهایی از لیمو تزیین کرده و سرو میکنیم.