بهترین روش پختن جوجه کباب هاوایی
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
سرکه: یک و ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده: ۴ حبه
آناناس مربع شده: ٣ فنجان
فلفل دلمهای متوسط: یک و ۱/۲
پیاز بزرگ: ١ عدد
زنجبیل رنده شده: ١ قاشق غذاخوری
سس کچاپ: ۱/۳ فنجان
شکر قهوه ای: ۱/۳ فنجان
سس سویا: ۱/۳ فنجان
آب آناناس: ۱/۴ فنجان
نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
روغن زیتون: برای هنگام کباب کردن
سیخ چوبی: به میزان لازم
سینه مرغ تکه شده: ۵۰۰ الی ۷۰۰ گرم
کدوی سبز: ۲ عدد
ابتدا همه مواد شامل سس کچاپ، شکر قهوهای، سس سویا، نمک و فلفل، روغن زیتون، سرکه، آب آناناس، سیر خرد شده و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط میکنیم .
جوجهها را در مخلوط میریزیم و خوب بهم میزنیم و برای ٢-٣ ساعت در یخچال میگذاریم. سپس جوجهها را همانطور که در عکس مشاهده میکنیم یکی در میان با آناناس و فلفل دلمهای و پیاز، کدو به سیخ میکشیم و روی کباب پز یا زغال کباب میکنیم در حین کباب شدن چندین بار روغن زیتون روی آنها میزنیم و گرم سرو میکنیم.