تخم مرغ را داخل درب یخچال نگذارید روش و زمان شستن تخم مرغ
شاید مطلبی که امروز قرار است برای شما بگذاریم را تا به حال نشنیده اید و بهتر است آن را با دقت مطالعه کنید. متاسفانه در بسیاری از یخچال ها جا تخم مرغی را روی درب های یخچال از داخل طراحی کرده اند اما به تازگی متخصصان تغذیه هشدار میدهند که نباید تخم مرغ را در قسمت درِ یخچال نگهداری کرد. درجه حرارت مناسب برای نگهداری تخم مرغ ۴ درجه سانتیگراد است که هنگام نگهداری آنها یخچال، این درجه حرارت به هیچ وجه در دسترس نیست، زیرا دما بسیار بالاتر از ۴ است که محیطی مناسب برای رشد و تولید مثل باکتریها روی تخم مرغهاست؛ به گونهای که این باکتریها از طریق منافذ به پوسته خارجی تخم مرغ نفوذ کرده و وارد آن میشوند. تخم مرغ بلافاصله پس از خرید و بدون شستن باید در یکی از قفسههای فوقانی یخچال در یک جعبه کارتن، یا یک جعبه پلاستیکی مهر و موم شده نگهداری شود و قبل از استفاده، به طور مستقیم با آب و سرکه شسته شود. تخممرغها حداقل نیم ساعت پس از خارج شدن از یخچال باید باقی بمانند تا به دمای اتاق برسند تا مخصوصاً اگر قصد داریم آن را بجوشانیم، از ترک خوردن پوسته خارجی هنگام جوش جلوگیری شود.