یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

توتماچ چورباسی را این گونه درست کنید

عکس, توتماچ چورباسی را این گونه درست کنید

در این پست تحربه آشپزی خودم را برای درست کردن این غذا می زارم که انشالله برای شما مفید باشه و از خوردنش لذت ببرید. همون طور که می دونید اول باید نخود رو خیس کنید یک شب بمونه تا نفخش گرفته بشه . من این کارو کردم بعد نصف پیمانه نخود  توی قابلمه ریختم و روش ۱ لیوان آب ریختم گذاشتم تا با حرارت کم بپزه. توی یه قابلمه جداگانه ۱/۲ پیمانه عدس ریختم به همراه ۱ لیوان آب اونم گذاشتم بپزه (دلیل اینکه عدس رو با نخود نپختم این هستش که عدس رنگ سیاهی پس میده که توی آش خوب درنمیاد و رنگ آشو تیره میکنه) بعد که عدس‌ها پخته شدن اونارو به قابلمه نخود‌ها اضافه کرده و روی آش آب مرغ ریختم اگه شما آب مرغ ندارین میتونین از عصاره مرغ استفاده کنین و یا اگه گیاهخوارین میتونین از آب معمولی استفاده کنین. حالا تو این مرحله بهش رشته آش که ریز خورد کردینو اضافه کنید مثلا رشته‌ها اندازشون به اندازه ۲ بند انگشت خورد شده باشه! من، چون رشته آش نداشتم ار شهریه (رشته‌ای از جنس پاستا که به شکل دونه‌های برنجه استفاده کردم که با اونم عالی شد).بعد بلافاصله توی یه کاسه ۱ لیوان ماست ترش و ۲ ق غ خ آرد و ۱ عدد زرده تخم مرغ زدم و همه رو به خوبی تا زمانی که یکدست شدن مخلوط کردم و به آرامی به آشمون که در حال جوش بود اضافه کردم و همزمان آش رو مخلوط کردم که ماستش نبره. سپس نمک و فلفل سیاه و یا سفید اضافه کرده و میذاریم آشمون جا بیفته. حالا توی یه قابلمه کوچیک مقداری کره رو آب کرده و بهش نعنا خشک اضافه کرده و یه تفت که خورد به آش در حال پخت اضافه میکنیم و هم میزنیم. آش که پخت زیرشو خاموش میکنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر