خوشمزه ترین روش پختن کباب سلطانى
آبلیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری…………………………………….کره آب شده یا کره نرم شده ۱ قالب ۲۵ گرمی
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری…………………………………….روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
فیله گوساله یا گوسفند ۱۵۰ گرم………………………فلفل دلمهای سبز ۱ عدد کوچک
سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم………………………….پیاز ۱ عدد متوسط
برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، ۲ قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب، ۲ قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را ۱۲ تا ۲۴ ساعت به گوشت اضافه کنیم.گوشت سینه مرغ را با زعفران هم میزنیم یعد آب پیاز، ۲ قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه میکنیم و ۱۲ تا ۲۴ ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود.
۴، ۵ ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمهای را خلال میکنیم و داخل مواد قبلی میریزیم.آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه میکنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه میکنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ میزنیم و روی آتش و یا در تابهای که با کره چرب کرده ایم میپزیم.