یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

خوشمزه ترین شیوه پختن ماهی ذغالی جنوبی

عکس, خوشمزه ترین شیوه پختن ماهی ذغالی جنوبی

ماهی ذغالی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و محبوب در جنوب کشور به خصوص قشم است. امروز روش پختن بسیار خوشمزه آن را به شما آموزش خواهیم داد. بهتر است برای درست کردن این غذا از ماهی سرخو یا  ماهی گاریز استفاده کنید.

برای درست کردن این غذا می توانید از ماهی های بزرگی چون سنگسر، سرخو، هور، زرده، سرخو ،  … استفاده کنید یا اینکه می توانید از ماهی های کوچک مانند ساردین، گاریز یا بیاح شکم استفاده نمایید. برای ماهی های کوچک نیازی به تخلیه شکم نیست اما شکم ماهی های بزرگ را باید کاملا تخلیه کنید.

سپس ماهی ها را نمک زده و بگذارید یک ساعت در نمک بمانند تا کاملاً نمک به خود بگیرد و هنگام پختن از نمک شسته نشود.

برای داخل شکن به مواد زیر نیاز دارید :

گشنیز

شوید

پیاز خرده شده

فلفل

ادویه

فلفل سبز

مواد زیر را ریز کرده و در شکم ماهی بگذارید سپس آن را داخل توری فلزی گذاشته و روی ذغال آماده شده قرار دهید.

فوت کوزه گری نچسبیدن ماهی به توری فلزی :

توری فلزی باید کاملاً داغ باشد اگر نه پوست ماهی به ورقه فلزی می‌ چسبد و کنده می‌ شود.

پس از پختن ماهی‌ ها باید آنها را در ظرفی درب‌ دار گذاشت و چند قطره آب به آن پاشید تا در اثر بخار، روغن در زیر پوست آنها بپیچد و هنگام مصرف پوست آن به راحتی کنده شود.

ماهی را هنگام مصرف با خرما و یا رطب فراوان میل می‌نمایند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر