دستور پختن گمج کباب گیلانی
آموزش گمج کباب گیلانی را در این پست مشاهده کنید. منظور از گمج دیگ گلی می باشد.
مواد لازم برای ۲ نفر
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری ، رب انار (ترش) ۲ قاشق غذا خوری
آب ۱/۲ پیمانه ، آب انار (ترش) ۲ قاشق سوپ خوری
گوشت خورشتی (بدون چربی) ۲۰۰ گرم ، گردو ۵۰ گرم
سبزی (شامل تره، جعفری و گشنیز خرد شده) ۱ پیمانه ، پیاز (خلالی شده) ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
۱-ابتدا در قابلمه ای مناسب گوشت های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجهفرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید.در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده میشود.