روش درست کردن خمیر مارسیپان برای تزیین کیک
خمیرمارسیپان یا خمیر بادام، نوعی ماده غذایی است که از مخلوط کردن پودر بادام با شکر یا عسل درست میشود. این ماده نیمهجامد و قابل شکلگیری است. معمولاً به آن رنگهای خوراکی افزوده شده و پس از پخش کردن بر روی کیک به عنوان پوشش کیک از آن استفاده میشود. برای درست کردن آن از آموزش زیر استفاده کنید :
مخلوط الککرده ۱۵۰ گرم پودر شکر و آرد ذرت را روی میز کار بپاشید. آنگاه ۴۵۰ گرم شکر را همراه با دو سومپیمانه آب، در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. سپس یک قاشق سوپخوری گلوکز و یک چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار به آن بیفزائید و به مدت ۳ دقیقه، بجوشانید تا دمای شربت به ۱۱۶ درجه سانتیگراد، برسد. حالا ظرف محتوی شربت را در آب سرد بگذارید تا غلیظ و خنک شود. اکنون ۴۵۰گرم بادام آسیابکرده را درون شربت بریزید و بعد دو عدد سفیده تخممرغ همزده را نیز به آن اضافه کنید. اینک دوباره ظرف را روی حرارت بگذارید و به مدت تقریبی ۲ دقیقه، هم بزنید تا مخلوط، غلیظ شود. حال مایه فراهمکرده را روی سنگ مرمر بریزید و به کمک کاردک آن را زیر و رو کنید تا خنک شود. سپس این مایه را روی پودر شکر پاشیده بر روی میز کار بریزید ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید. خمیر مارسیپان را در جای خشک و خنک، در ظرف دردار نگهدارید. با این مقدار مواد حدود
۹۰۰ گرم خمیر مارسیپان خواهید داشـت.
در پست زیر روشهای تزیین کیک با خمیر مارسیپان را برای شما قرار داده ایم.