روش درست کردن چیز کیک قهوه خوشمزه در خانه
بیسکوئیت پتیپور یا همان بیسکوییت های معروف چایی و صبحانه را می توانید از سوپر مارکتها تهیه کنید. پودر ژلاتین را نیز می توانید از فروشگاه ها یا لوازم قنادی فروشی ها بخرید.
مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوئیت پتیپور ۱ بسته
کره ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری سرپر
آب جوش نصف لیوان
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر خامهای ۱ بسته
قهوه فوری ⅓ لیوان
پودر قند ۶ قاشق غذا خوری
ابتدا بیسکوئیتهای ساده را در ظرفی بریزید و با گوشتکوب برقی یا دستی کاملا پودر کنید و بعد کره را که به دمای محیط رسیده است و کمی نرم شده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت خمیر تشکیل شده یکدست شود.سپس داخل قالب مافین کاغذ کاپ کیک قرار دهید و از مواد بیسکوئیت داخل کاغذها بریزید و با یک وسیله به ته قالب فشار دهید تا مواد در ته قالبها فشرده شوند، اگر قالب در دسترس شما نیست میتوانید از یک فنجان یا کاسه کوچک استفاده کنید.
به شکلی که کف فنجان یا کاسه را کاغذ قرار دهید و سپس از مواد بیسکوئیت داخل آنها بریزید و به کمک هر وسیلهای به ته قالب فشرده کنید، بعد به مدت تقریبا نیم ساعت قالبهای مافین یا فنجانها را در فریزر قرار دهید تا کامل سفت شود و قوام پیدا کند.
سپس پودر ژلاتین را در یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد به روش بنماری روی حرارت کتری نگه دارید تا مخلوط ژلاتین کاملا شفاف و یکدست شود و کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.بعد در یک ظرف دیگر خامه صبحانه را بریزید و سپس پنیر خامهای را به آن اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و سپس مخلوط ژلاتین را که سرد شده است به مواد پنیری اضافه کنید و هم بزنید و بعد قهوه فوری را هم روی مواد بریزید.
بعد از آن هم بزنید تا قهوه کاملا به خورد مواد برود و عطر آن پخش شود، سپس پودر قند را هم اضافه کنید و هم بزنید تا در مخلوط حل شود و همه مواد با هم ترکیب شوند، بعد از مخلوط مواد پنیری با قاشق مقداری روی هر قالب مافین بریزید.سپس قالبها را به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند و مواد پنیری و ژلهای کاملا خودشان را بگیرند و چیز کیک منسجم شود، بعد از آن از یخچال بیرون بیاورید و در یک ظرف بچینید و با خامه و شکلات ذوب شده و خردههای گردو تزئین کنید.