یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش طبخ کوفته ماهی مومغ یا ساردین جنوبی

عکس, روش طبخ کوفته ماهی مومغ یا ساردین جنوبی

این غذا با ماهی ساردین درست می شود . اگر به مزه ماهی علاقه دارید این غذای خوشمزه جنوبی را از دست ندهید. فلفل سبز و شویت طعم دهنده های اصلی این غذا هستند.این غذای لذیذ را می‌توان با کمی رب انار سرو کرد.علاوه بر نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم شما به مواد زیر نیاز دارید :

سیب‌زمینی آب‌پز: سه عدد

فلفل سبز: دو عدد

پیاز: یک عدد

ماهی ساردین: ۵۰۰ گرم

سبزی شامل گشنیز و شوید: ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ: ۵ عدد

ابتدا سر و پولک ماهی ساردین را جدا کرده و شکم آن را خالی کنید. سپس آن را در آب‌نمک و زردچوبه بجوشانید. بعد از جوشیدن پوست و استخوان آن را جدا کنید. ماهی پخته‌شده را کاملاً له کرده و آب آن را بگیرید.

مقداری فلفل، ادویه و سبزی (گشنیز و شوید) نمک، تخم مرغ، سیب زمینی آب پز و فلفل سبز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید از پیاز خردشده کمتر استفاده کنید زیرا پیاز باعث می‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند.

بعد از مخلوط کردن کامل مواد، آن را به‌صورت دایره‌های کوچک در روغن داغ پهن کرده تا سرخ شوند. نوش جان!

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر