یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پختن درنجوش غذای سنتی مردم ابر کوه

عکس, روش پختن درنجوش غذای سنتی مردم ابر کوه

حدوداً ۲ ساعت زمان لازم داریم تا غذا کاملاً جا بیفتد.چند دقیقه قبل از سرو، نعناع، ترخون یا ریحان خشک را درون یک ماهیتابه با روغن تفت داده و به غذا اضافه می‌کنیم.برای تزیین غذا هم می‌توانید از سبزیجات، گردو، پیازداغ و سیرداغ استفاده کنید.

برنج: ۱ پیمانه…………………….لپه: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد متوسط……………..کشک ساییده: ۲ پیمانه

بادمجان: ۴ تا ۵ عدد متوسط……………….گوشت گوسفندی: ۵۰۰ گرم

سیر: ۱ تا ۲ عدد متوسط……………………….گردو خردشده: ۲ پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم………….سبزیجات معطر (نعناع خشک، ترخون یا ریحان خشک): به میزان لازم

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت می‌دهیم تا رنگش طلایی شود. گوشت را داخل پیاز می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. سپس به آن نمک، فلفل، زردچوبه و کمی آب اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد. داخل یک ظرف دیگر، لپه‌ها را با کمی نمک می‌گذاریم بپزد و وقتی نیم‌پز شد، برنج را هم به آن اضافه می‌کنیم.

بادمجان‌ها را سرخ کرده و با سیر و پیاز سرخ‌شده مخلوط می‌کنیم و می‌کوبیم تا کاملاً له شود. لپه و برنج را که خوب پخته شدند، اضافه می‌کنیم و مجدداً با گوشت‌کوب آن‌ها را می‌کوبیم. زمانی که گوشت کاملاً پخت، آن را له کرده و به مواد دیگر اضافه می‌کنیم. حالا مخلوطی از این مواد که یک‌دست شده را روی گاز می‌گذاریم و مرتب هم می‌زنیم تا ته نگیرد و در حین هم زدن، به آن کشک را هم اضافه می‌کنیم.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر