یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

روش پخت پاستا پستو با سینه مرغ و گردو

عکس, روش پخت پاستا پستو با سینه مرغ و گردو

این آموزش روش درست کردن رستورانی پاستا پستو است که با پاستای پنه که در فروشگاه ها به فروش می رسد درست می شود هم چنین برای درست کردن آن شما به سینه مرغ ، ریحان ، ادویه های مختلف و سرکه بالزامیک ، پنیر پارمزان دارید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سرکه بالزامیک به مقدار لازم
پنیر پارمزان به مقدار لازم
سیر ۵ حبه
پاستا پنه ۱ بسته
سینه مرغ ۱ عدد
ریحان ۳۰۰ گرم
گردو ۶ عدد معادل ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم

ابتدا سینه مرغ را به شکل نواری و در اندازه‌های دلخواه خرد کنید و در یک ظرف بریزد بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و سرکه بالزامیک را به مرغ‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا ادویه‌ها و سرکه بالزامیک کامل با برش‌های مرغ‌ ترکیب شوند.روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ‌های برش خورده طعم‌دار شوند بعد از آن مرغ‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و کمی هم بزنید تا اگر سرکه بالزامیک ته‌نشین شده دوباره با مواد ترکیب شود.

در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس برش‌های سینه مرغ را به روغن داغ اضافه کنید و آن‌ها را سرخ کنید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود، بعد از سرخ شدن از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، کمی نمک و روغن را هم به آب اضافه کنید و هم بزنید، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد پاستاها را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا با هم بجوشند.

زمان دقیق برای پخت هر نوع پاستا روی بسته آن نوشته شده است، بعد از این مدت پاستاها را آب‌کش کنید و کنار بگذارید، سپس برای درست کردن سس پستو ابتدا مقداری ریحان را تمیز بشورید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود‌.بعد از آن ریحان‌ها را در مخلوط کن یا میکسر بریزید و کامل له و پوره کنید و سپس در ظرفی بریزید و بعد چند حبه سیر را با رنده ریز رنده کنید و به ریحان‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند و عطر سیر کامل به خورد ریحان‌ها رود.

نمک و فلفل سیاه را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید بعد گردوها را که از قبل ریز خرد کرده‌اید به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید، با توجه به سلیقه خودتان گردوها را می‌توانید کامل پودر کنید یا فقط ریز خرد کنید.روغن زیتون را به مخلوط سس اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد ترکیب و یکدست شود و سپس پنیر پارمزان را با رنده ریز رنده کنید و به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، بعد برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس پاستاها را در یک ظرف مناسب بکشید و سینه‌های مرغ سرخ شده را به آن اضافه کنید و مقداری سس پستو هم روی مواد بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا سس کاملا با پاستاها و مرغ‌ها ترکیب شود و طعم و عطر سس پستو به خورد آن‌ها برود.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر