ساگو چیست و آموزش دسر با ساگو
این دسر با ساگو درست می شود. ساگو یک نشاسته بدست آمده از مغز میوه از ساقه درخت نخل ساگو است. ساگو را میتوان از مغازههای عطاری تهیه نمود.صد گرم ساگوی خشک ۳۵۵ کالری تولید میکند، از جمله بهطور متوسط ۹۴ گرم کربوهیدرات، ۰٫۲ گرم پروتئین، ۰٫۵ گرم فیبر غذایی، ۱۰ میلیگرم کلسیم، ۱٫۲ میلیگرم آهن، و مقادیر ناچیز از چربی، ویتامین ب، کاروتن (ویتامین آ) و ویتامین ث. ساگو میتواند برای هفتهها و ماهها در بدن ذخیره شود، هر چند پس از آن که در دستگاه گوارش هضم و جذب شد، بهطور کلی سریعاً جذب بدن میشود.
مواد لازم
۴ ق غ ساگو
۴ لیوان آب
۸ ق غ شکر
۴ عدد هل
۱/۴ ق چ پودر دارچین
۳ ق غ گلاب
مراحل
قبل پخت ساگو رو نیم ساعت تا ۲ ساعت بخیسانید
۴ ق شکر رو بدون آب،بذارین کاراملی بشه بعد آب جوش بریزید داخل قابلمه وقتی جوشید ساگو رو اضافه کنید
بذارین خوب غلیظ بشه و دونه های ساگو شفاف بشن و مرتب هم بزنید تهش نگیره ،هل و دارچین بزنید و بقیه شکر رو بریزید توش
چند دقیقه بعد گلاب اضافه کنید بعد چند قل سریع بریزید توی ظرف درب دار خنک شد بذارین یخچال و بعد سرد شدن نوش جان کن