طرز تهیه ترشی قارچ مجلسی در منزل
سیر: ۴ تا ۶ حبه…………………………فلفل سبز: ۴ تا ۶ عدد
قارچ ریز: ۱ کیلوگرم…………………سرکه سفید: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
ترخون و نعناع: به مقدار لازم…………….نمک: ۸ قاشق غذاخوری
آب: ۳ لیتر
در اولین مرحله از تهیه این ترشی خوشمزه باید سبزیها را به خوبی بشویید و روی یک پارچه پهن کنید تا خشک شوند. سپس قارچها را بشویید و در آبکش بگذارید. چون قارچها ریز هستند لازم نیست برش بخورند و بهتر است درسته استفاه شوند. حالا آب را با سرکه و نمک ترکیب کنید و داخل یک قابلمه بریزید.
شعله گاز را با حرارت متوسط روشن کنید. اجازه دهید ترکیب آب و سرکه به جوش بیاید. سپس آن را داخل یک ظرف دیگر خالی کنید و صبر کنید کاملاً خنک شود.بعد از اینکه ترکیب آب و سرکه کاملاً خنک شد. ظرف ترشی مورد نظرتان را آماده کنید. قارچ، سیر و سبزیهای معطر را داخل آن بریزید. وسط قارچها فلفل سبز قرار دهید. در صورتی که دوست داشته باشید عطر فلفل سبز بیشتر در ترشی قارچ شما بپیچد میتوانید فلفلها را برش دهید و به ترشی اضافه کنید.
سپس ظرف شیشه را با ترکیب سرکه و آب پر کنید. در نهایت درب ترشی را محکم ببندید و آن را برای مدت ۲ هفته در جای خشک و خنک قرار دهید. سپس ترشی را استفاده کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.برای درست کردن ترشی قارچ حتماً اجازه دهید ترکیب آب و سرکه کاملاً خنک شود و سپس آن را به قارچ اضافه کنید.
شما میتوانید به جای اضافه کردن رب انار به ترشی قارچ از رب گوجه نیز استفاده کنید و ترشی قارچ با رب گوجه درست کنید.ترشی قارچ روغنی یکی دیگر از انواع ترشی قارچ است که طعم بسیار لذیذی دارد. برای درست کردن ترشی قارچ روغنی باید از قارچ، زیتون، فلفل دلمه، فلفل تند، روغن، سرکه و آب گوجه فرنگی استفاده کنید. تنها لازم است آب گوجه، سرکه و نمک را بجوشانید و بعد از سرد شدن به سایر مواد اضافه کنید. میتوانید ترشی قارچ با رب گوجه را نیز امتحان کنید و به جای آب گوجه از رب استفاده کنید.