یاس فان

آموزشی علمی هنری

فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر
آشپزی

طرز تهیه سس سویای خانگی

عکس, طرز تهیه سس سویای خانگی

سس سویا معمولاً شور است و استفاده از آن برای برخی افراد مناسب نیست. وقتی سس سویا با غذا مصرف می‌شود، چون دیگر نیازی به افزودن نمک به آن ماده غذایی نیست. سس‌های سویای کم‌رنگ معمولاً شورتر از انواع تیره‌رنگشان هستند و می‌توان از آنها در غذاهایی که نمی‌خواهند رنگشان تیره شود، استفاده نمود. سس‌ های سویای تیره‌ رنگ در مقایسه با انواع روشنشان غلیظ‌تر بوده ولی شوریشان کمتر است، با این حال از طعم و مزهٔ قوی‌تری نسبت به سس‌های سویای کم‌رنگ برخوردارند.

مواد لازم برای این سس ژاپنی :

پودر سیر ۱ هشتم قاشق چایخوری
آب گوشت ۱و نیم پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سفید ۱ هشتم قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ چهارم قاشق چایخوری
عسل ۲ قاشق چایخوری
سرکه بالزامیک ۴ قاشق چایخوری
لوبیای سویا (تازه و سبز) ۴۳۵گرم
آرد ۳۴۰گرم
نمک ۲۲۶گرم
آب ۳ونیم لیتر

ابتدا آب گوشت را داخل تابه ریخته و روی حرارت به جوش آورید. وقتی به جوش رسید همه مواد به جز نمک را به آن اضافه کرده و اجازه دهید به جوشیدن ادامه دهید.حدود ۱۵دقیقه با حرارت بالا مایع را حرارت دهید تا تنها ۱فنجان از آن باقی بماند. مقدار مناسبی نمک را به سس اضافه کرده و اجازه دهید کاملا سرد شود.سس را داخل شیشه ای چفت ریخته و اجازه دهید ۱هفته داخل یخچال استراحت کند.

مطالب مشابه
فروش ویژه محصولات معتبر محصولات معتبر