طرز تهیه مرغ بالزامیک رستورانی در منزل
۱ عدد………………… پیاز خرد شده
½ قاشق چای خوری……………… آویشن پودر
۴۰۰ گرم……………. گوجه فرنگی خرد شده
½ پیمانه……………. سرکه بالزامیک
۱ قاشق چای خوری………… ریحان خشک
۱ قاشق چای خوری…………….. پونه خشک
۱ قاشق چای خوری ………………..نمک
فلفل سیاه……………… مقداری
۲ قاشق غذاخوری……………. روغن زیتون
۱ قاشق چای خوری……………….. رزماری خشک
۳ عدد ……………….سینه مرغ بدون پوست و استخوان
سینه های مرغ رو به دو نیم تقسیم کنید و هر دو طرفش رو نمک و فلفل بزنید.روغن زیتون رو در ماهیتابه گرم کنید و مرغ ها رو تا زمانی که قهوه ای بشن سرخ کنید. حدود ۳-۴ دقیقه کافیه و بعد پیاز رو اضافه کنید و سرخ کنید تا پیازها هم کاراملی بشن
گوجه و سرکه بالزامیک رو به ماهیتابه اضافه کنید و سبزیجات خشک و باقی مواد رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. وقتی که آبش کشیده شد و سس غلیظ شد مرغ بالزامیک ما آماده است.